Loading...

Email-es konzultáció

Mikor célszerű E-mail-en másodvéleményt kérni?

Abban az esetben lehet jó választás, ha a beteg koránál, egészségi állapotánál fogva, vagy egyszerűen csak időhiány, illetve a nagy távolság miatt nehezen, vagy költségesen tudna eljutni a személyes konzultációra

Milyen módon kaphat orvosi másodvéleményt?

A saját levelező programjából küldjön e-mailt a betegkonzultacio@gmail.com  e-mail címre, melyben tömören fogalmazza meg egészségügyi problémáit, panaszaival kapcsolatos kérdéseit és egyben szíveskedjen csatolni mellékletként – beszkennelve vagy lefényképezve, úgy, hogy jól láthatóan szerepeljen rajta minden adat – az időben aktuális papír alapú egészségügyi dokumentumokat.
Például:
– hasi ultrahang vizsgálat,
– hasi CT/MRI/PET-CT vizsgálat,
– előzetes műtét/műtétek szövettani vizsgálatának eredménye
– előzetes kórházi kezelések, műtétek esetén a zárójelentések, valamint a vérvétel
eredményei.
Másodvélemény díja:  20 000 Ft.
A másodvélemény díjának megfizetése előzetes banki átutalással vagy bankszámlára történő készpénz befizetéssel lehetséges. A másodvélemény díját legyen szíves átutalni/befizetni az alább megjelölt Tiszántúli Takarékszövetkezetnél vezetett számlára.

 

BELFÖLDRŐL ÉRKEZŐ UTALÁS ESETÉN

Kedvezményezett neve: THOT- MED Bt.
Kedvezményezett számlaszám:
59900050 -10000843 – 00000000
Közlemény: PÁCIENS neve

KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZŐ UTALÁS ESETÉN

Kedvezményezett neve: THOT- MED Bt.
Kedvezményezett IBAN Számlaszám:
HU15 5990 0050 1000 0843 0000 0000
Közlemény: PÁCIENS neve
SWIFT KÓD: TAKBHUHB

A másodvéleményt a számlával együtt a bankszámlára történő jóváírás napjától számított 2 héten belül – tekintettel a nagyszámú igényre – tudom megválaszolni és elküldeni arra az e-mail címre, amelyről levelét megkaptam.

Ne feledje, az orvosi másodvélemény nem hivatott a kezelőorvos álláspontját felülbírálni. A másodvélemény tehát nem írja felül az elsődleges szakorvosi véleményt, csupán segít Önnek az adott egészségügyi problémát érintő felelősségteljes döntés meghozatalában.

Az orvosi másodvélemény során birtokunkba került információval az egészségügyi, és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok közléséről és védelméről szóló 1997.évi XLVII. törvény és az orvosi titoktartásra vonatkozó szabályozás szerint járunk el.
Bízom benne, hogy tudásom és tapasztalatom megelégedésére fog szolgálni!

Tisztelt Látogató! 

Tájékoztatjuk, hogy a személyes konzultáció 2022. július 1. - augusztus 31. között szünetel, a betegelőjegyzési telefonszám nem elérhető, azonban online (e-mailben) másodvélemény ez idő alatt is kérhető.

A magánrendelésemre a 2022. június 30-ig előjegyzett pácienseket az egyeztetett időpontban fogadom.

 A jövőbeni személyes konzultációval kapcsolatos információkkal kapcsolatban 2022. augusztus 29-től itt, a weboldalamon tájékozódhat.

Megértését és együttműködését köszönöm!

 

Dr. Tóth Lajos Barna