Loading...

Személyes konzultáció

Hogyan kérhetek időpontot?

A vizsgálatra kizárólag előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
Bejelentkezés: +36 30 489 4846 (hétköznap 9-15 óráig)

Az előjegyzéshez szükséges adatok:

  • a beteg neve
  • a TAJ száma
  • a telefonszáma

Általános tudnivalók:
Betegeimet csak a már előjegyzett időpontban tudok fogadni. A magánrendelő várójában, munkatársaimmal, a várakozási időt igyekszünk a lehető legrövidebbre csökkenteni – egyrészt a limitált férőhely miatt, másrészt a zsúfoltság elkerülésének érdekében. Ezért arra kérjük Önt is, hogy az előzetesen megadott időpont előtt, legkorábban 10 perccel, érkezzen csak meg a magánrendelésre.

IDŐPONT LEMONDÁSA
Ha valamilyen okból kifolyólag mégsem tud megjelenni, az Ön számára előzetesen már lefoglalt konzultáción, azt kérem, legalább 24 órával az előjegyzett időpont előtt, jelezze számunkra!
Gyakran előfordul, hogy az előjegyzett páciens nem jelenik meg a konzultáción, erről azonban nem értesíti időben a rendelőnket, vagy csak a megadott időpont előtt 1-2 órával, esetleg néhány perccel mondja le azt. Ilyenkor sajnos már nem áll módunkban átszervezni a rendelést, így sajnos az időpont lemondója más pácienstől veszi el a lehetőséget a konzultációra, ami komoly nehézséget okozhat. Ezért arra kérnék mindenkit, hogy ha valamiért mégsem tudnának megjelenni a megbeszélt időpontban,
akkor azt mindenképpen a rendelést megelőző napon szíveskedjenek jelezni, a bejelentkezési telefonszámon, hiszen ez számomra és a páciensek számára is fontos
információ a rendelés szerevezése során.

Munkatársaimmal együtt mindenkor arra törekszünk, hogy mindenki számára a lehető legjobb megoldást találhassuk meg, ezért együttműködésüket és türelmüket kérjük az
egyeztetés során.

Konzultáció díja: 30 000 Ft – (melynek megfizetése -vizsgálatot követően- készpénzzel lehetséges)
Kapcsolat: REVAMED Magánklinika – RENDELŐ (Térkép megtekintése)

Mi történik a személyes konzultáció keretében?

  • Áttekintjük a beteg által hozott dokumentumokat. (Amennyiben rendelkezésére áll például hasi ultrahang vizsgálat, hasi CT/MRI/PET-CT vizsgálat, előzetes műtét/műtétek szövettani
    vizsgálatának eredménye, előzetes kórházi kezelések, műtétek esetén zárójelentések, valamint vérvétel eredménye, feltétlenül hozza magával!)
  • Lehetőség nyílik a beteg vizsgálatára, a beteg általános állapotának megítélésére, amely alapján korrektebb javaslatot lehet tenni a beteg további kezelésével, esetleg újabb műtéttel vagy műtétekkel kapcsolatban.

Mivel továbbra is igyekszem minden páciensemet maximális odafigyeléssel ellátni, megpróbálok a felmerülő kérdésekre választ adni, áttekinteni a lehetséges megoldásokat, így egyes esetekben – hiába igyekszem a rendelési időt feszesen betartani – indokolttá válhat a 15 percnél hosszabb időtartamú konzultáció. Amennyiben emiatt néhány perccel megnövekedne a várakozási idő, úgy a türelmüket és megértésüket kérem.

Ne feledje, az orvosi másodvélemény nem hivatott a kezelőorvos álláspontját felülbírálni. A másodvélemény tehát nem írja felül az elsődleges szakorvosi véleményt, csupán segít Önnek az adott egészségügyi problémát érintő felelősségteljes döntés meghozatalában. Az orvosi másodvélemény, illetve a személyes konzultáció során birtokunkba került információval az egészségügyi, és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok közléséről és védelméről szóló 1997.évi XLVII. törvény és az orvosi titoktartásra vonatkozó szabályozás szerint járunk el.

Bízom benne, hogy tudásom és tapasztalatom megelégedésére fog szolgálni!